Betoncsiszolás

A padlók mindennapi életünk fontos részei mind ipari, mind közösségi alkalmazásukat, mind magánjellegű felhasználásukat tekintve. A kellemes megjelenésük legalább olyan fontos, mint a funkcionalitásuk. A fényes betonfelület nemcsak esztétikailag lenyűgöző, de számos előnye is van.

 

Erős, gazdaságos padló 

A HTC Superfloor™ rendkívül gazdaságos padló-kialakítási lehetőség bármilyen üzleti tevékenység számára. Műgyantával vagy egyéb hagyományos, betonaljzatra való burkolattal összehasonlítva, a HTC Superfloor™ verhetetlen tartósságot biztosít. A csiszolt-polírozott építési beton élettartama gyakorlatilag végtelen, de legalábbis az épület élettartamával egyezik meg. Az egyszeri bekerülési költség ugyanakkora vagy alacsonyabb, mint egy hagyományos padlómegoldásnak, de az alacsony fenntartási költség és a hosszabb élettartam mégis igen jövedelmező beruházássá teszi a HTC Superfloor™ padlót ipari és bármilyen más környezetben is.

 

Egy élhetőbb környezet érdekében

A betont tisztán természetes anyagok alkotják. Azok a burkolatok ellenben, amivel a betont hagyományosan lefedik, káros hatással vannak a környezetre. A HTC Superfloor™ elkészítéséhez – figyelem! – harmincszor kevesebb energia-felhasználás szükséges, mint a hagyományos padlókéhoz. A Twister™ karbantartási rendszer szintén az egyetlen, teljesen környezetbarát padló-tisztító módszer. A Twister™ -hez nem kell vegyszer, csak közönséges víz!

 

Egy padló, ami minden igényt kielégít

A HTC Superfloor™ elérhető négy különböző felületi megjelenésben: Platinum, Gold, Silver és Bronz. Ez valójában annyit tesz, hogy Ön megválaszthatja padlójának megjelenését a matt felülettől egészen a ragyogó fényességig terjedő skálán. Bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy padlója gazdaságos, funkcionális, környezetbarát, esztétikus és tökéletes ipari padló lesz.

 

Egy padló az elektronikai ipar számára

A padló acélszerkezetein és betonlemezein elvégzett ellenállási tesztek azt igazolják, hogy a HTC Superfloor™ megfelel az EN 61340-5-1 elektronikai összeszerelő ipar padlói számára előírt szabványnak. A mért értékek mind a nemzetközi IEC, mind az amerikai ANSI/ESD szabvány vonatkozó értékei alá estek. ESD cipőben elvégzett lépéstesztek alacsony vagy nem mérhető statikus ellenállást produkáltak. A HTC Superfloor™ padlón mért értékek az elektronikai berendezések kezelését szabályozó szabványokban meghatározott határértékeket egyszer sem lépték túl.

 

Vigyen színt a padlóba!

A HTC Superfloor™ többet kínál Önnek, mint egy egyszerűen kopásálló és magasfényű padlót. Mindezt anélkül, hogy le kellene mondania padlójának bármely kiváló tulajdonságáról. Megszínesítheti a teljes padló-felületet, de elhelyezhet rajta egy minden tekintetet odavonzó céglogot is.

 

Csak víz kell hozzá

A HTC Twister™ tisztító-rendszer lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú és anyagú padlót, beleértve az ipari padlókat is, minimális fáradsággal tartson tisztán. Vegyszerekre vagy polírozószerekre nem lesz szüksége hozzá, csak vízre. Ez teszi igazán univerzálissá a HTC Twister™ -t, mely egyben ragyogó végeredményt is produkál. A gyémántpad-ek illeszkednek a piacon használt legtöbb súrológépre.