Betoncsiszolás

Husqvarna Superfloor™ technológiával vállalkozására szabjuk padlóját!

A Husqvarna Superfloor™ a legjobb funkcionális padlómegoldás az ipar, a személyes terek és a nagy igénybevételű üzletek számára, magas esztétikai értékkel párosítva. Előnye az esztétikus megjelenésen túl a könnyű karbantarthatóság és a hosszú élettartam.

A Husqvarna Superfloor padlómegoldások szinte minden környezetben tökéletesen megállják a helyüket legyen szó raktárhelyiségről, gyártó üzemről, ipari vagy kereskedelmi létesítményről, minden esetben letisztult és minimalista kisugárzást kölcsönöz.

husqvarna1

Válassza az Ön számára leginkább megfelelő padlót!

Attól függően, hogy milyen felhasználásra kíván padlót kialakítani, többféle megoldással tudunk segíteni.

A Husqvarna Superfloor™ felületképző eljárások során attól függően kap padlója kezelést, hogy melyik minőséget kívánjuk elérni. A négy kivitelezési koncepciónak köszönhetően, pedig szinte biztos, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő esztétikai kinézetet.

Milyen minőségű padlót szeretne?

Bronze padló

A Bronze paldó jó állapotú, sík, simított felületeken hozható létre leginkább.
Elsősorban polírozásra fókuszálunk, nem cél a látható kőváz. Magas fény, gazdaságos fenntarthatóság és rendkívül hosszú élettartam jellemzi.

Silver padló

Megrendelői igényeknek megfelelően tudunk egységes vagy változó eloszlású kőváz szerkezetet kialakítani. A Silver padló az egyik legkiegyenlítettebb felület. Matt minőségben az esztétikus kőváz mintázata magáért beszél. Gazdaságos fenntarthatóság és hosszú élettartam jellemzi.

Gold padló

Gold padlókat azoknak ajánljuk, akik kevésbé szeretnék láthatóvá tenni a padlóban lévő kővázat. Ragyogóan fényes és szép padló, gazdaságosan fenntartható.

Platinum padló

Az összes padló közül a Platinum  minőség rendelkezik legegységesebb kőváz szerkezettel, és a legkiegyenlítettebb felülettel. Ragyogóan fényes és szemet gyönyörködtető eredményt kapunk gazdaságos fenntarthatósággal párosítva.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Töltse ki kapcsolatfelvevő adatlapunkat és kollégáink hamrosan keresni fogják!