HTC SuperFloor

sasdayyyHozza ki a maximumot betonpadlójából!

A betonpadlók több figyelmet érdemelnek, minthogy csak tapossanak rajtuk. Ha Ön azt gondolja, hogy Önnek csak egy betonpadlója van, akkor igazán érdemes egy pillantást vetnie egy HTC Superfloor™ padlóra, ugyanis mindez a szépség az Ön padlójában is benne van, csak ki kell hozni azt belőle. Csiszolás és polírozás után a piszkos és unalmas betonpadló egyszerre átalakul egy ragyogó, könnyen karbantartható, környezetbarát és maradandó, polírozott betonpadlóvá. Szeretnénk, ha tudná, hogy Önnek is gyémántpadlója van.

  • Könnyen tisztán tartható
  • Modern és elegáns
  • Páratlanul tartós
  • Környezetbarát
  • Gazdaságos

A betonról

Évezredek óta ismert, hogy a beton egy kemény és tartós anyag. Latin neve, concretum, a maradandóság és erő szinonimájává vált a történelem során. A betonra utaló első nyomokat mintegy 7000 évvel ezelőttre datálják. A Római Birodalomban is használták, például a Pantheon építéséhez. Mindennek ellenére a beton készítésének tudománya egészen a 17.századig feledésbe merült, amikor újra felfedezték a benne rejlő lehetőségeket. Azóta, és így van ez napjainkban is, a beton a legközismertebb építőanyagok egyike. A HTC pedig kiemelte a betont a szürkeségből, mikor megalkotta a HTC Superfloor™ polírozott betonpadlót.

Egy gyönyörű padló

A HTC Superfloor™ egy olyan korszakalkotó padlóképző technológia, mely a betonpadló fogalmát teljesen újraértelmezi: sokkal többé teszi, mint csupán egy erős és kemény felület. A technológia legalább olyan egyszerű, mint amennyire zseniális. Lényege, hogy a HTC csiszológépeivel és gyémántszerszámaival a beton felső rétegét lecsiszolják, ezáltal előtűnik annak belső szemcseszerkezete, amely végül a polírozás után nyeri el utánozhatatlanul ragyogó szépségét. A folyamat végeredményeként egy erősebb, tartósabb, fényesebb és összehasonlíthatatlanul szebb betonpadló jön létre. Ráadásul a természet és a pénztárcája is jól jár.