Husqvarna Superfloor™ padló felületképzés

A Husqvarna Superfloor™  egy kiváló minőségű padlófelület képző eljárássorozat, amelyet a Husqvarna cég fejlesztett ki.

Ahhoz, hogy egy átlagos betonpadlóból Husqvarna Superfloor™ padló legyen, a felhasznált eszközök, a szabvány eljárások és a végső felület mérőszámainak meg kell felelnie a meghatározott követelményeknek.

Husqvarna Superfloor™ padlók 4 féle minőségben elérhetőek!

A kezelés során a betonpadlókat polírozott és csiszolt felületté alakítjuk, ami kiváló esztétikai megjelenést, tartósságot és könnyen kezelhető felületet eredményez. Speciális gépeket és eszközöket használunk, amelyekkel a beton felületét simává és fényessé alakítjuk.

Bronze

Bronze padlómegoldás kizárólag polírozási lépésekből áll. A felszíni simítórétegben található apró szemcsék láthatóvá válhatnak, de a kőváz nem. A polírozott padlófelület sima és ragyogóan fényes, könnyű tisztán tartani és sokkal ellenállóbb a kosszal, valamint targonca keréknyomokkal szemben is.

Silver

Silver végeredménye egy mélyen csiszolt felület matt befejezéssel és verhetetlen tartóssággal. Az eljárás során kiegyenlítő csiszolással eltávolítják a beton legfelső, hullámos rétegét, így felszínre kerül a beton belső, erős struktúrája. A végeredmény egy funkcionálisan egyenes és rendkívül tartós padló.

Gold

Gold padló kialakítása során a beton legfelső rétegét csiszolják le, miután felszínre kerül az erősebb, belső finom kavicsszerkezet. 1-2 mm vastag betontréteg kerül eltávolításra a felületből. Nem a kavicsosság, hanem a funkcionális egyenesség az elérendő eredmény. 

Platinum

A Platinum, a legjobb tulajdonságokkal ruházza fel a betont. Általában magas esztétikai elvárás esetében javasoljuk. Több csiszolási lépésből áll, mint a többi eljárás. A végeredmény: egy ragyogóan szép, tükörsík és egy rendkívül tartós padló.

Hozza ki a maximumot betonpadlójából!

Husqvarna Superfloor™ összehasonlítása a hagyományos ipari padlókkal

1

Bronze

A Husqvarna Superfloor™  Bronze az a padlómegoldás, amely kizárólag polírozási lépésekből áll, tehát egyáltalán nem teszi láthatóvá a kővázat.

A Bronze padlók kialakítása során nem történik csiszolás. A polírozott padlófelület sima és ragyogóan fényes, könnyű tisztán tartani és sokkal ellenállóbb a kosszal valamint targoncakeréknyomokkal szemben. 

Fontos tudni, hogy a betonfelületnek egyenletesen síknak kell lennie és megfelelően kivitelezettnek. A fogadófelület egyenetlenségeit – színben és síkpontosságban – a polírozási eljárás nem fogja megszüntetni vagy megváltoztatni.

A végeredmény egy tükröződő felület, amiben nem látható aggregátum.

Silver

A Husqvarna Superfloor™ Silver módszerrel matt betonpadló alakítható ki, melyben tisztán látható az aggregátum. A Silver a Platinum matt változata. Mivel a csiszolási mélység azonos, és az aggregátum expozíciója erőteljes, a padló nagyon erős lesz. Kiváló választás akkor, ha nincs szüksége vagy igénye jól tükröződő padlóra.

Ahhoz, hogy egy átlagos betonpadlóból Husqvarna Superfloor Silver padló legyen, a felhasznált eszközök, a szabvány eljárások és a végső felület mérőszámai tekintetében is meg kell felelnie a specifikációs dokumentumban meghatározott követelményeknek.

Gold

A Husqvarna Superfloor™ Gold módszerrel magasan polírozott betonpadló alakítható ki, melyben a finomtól a közepesig terjedő aggregátum látható („finom” szint).

A Gold esetében a padló nincs olyan mélyre csiszolva, mint a Platinumnál, felülete azonban ugyanolyan fényesre polírozott. Ebből adódóan a Gold olyan betonpadlók esetében jó választás, amelyek már eredendően is simák és egyenletesek.

Platinum

A Husqvarna Superfloor™ Platinum módszerrel magasan polírozott, csillogó hatású betonpadló alakítható ki, melyben tisztán látható az aggregátum.

A sokszori csiszolás és polírozás simább és egyenletesebb padlót eredményez, jelentős mennyiségű látható aggregátummal és páratlan kopásállósággal.

A Platinum a legnépszerűbb padlómegoldás, és a legtöbb alkalmazáshoz jó választást jelent. Gold olyan betonpadlók esetében jó választás, amelyek már eredendően is simák és egyenletesek.

A technológia lépései közé tartozik a betoncsiszolás, a durva csiszolás, a finom csiszolás és a polírozás. Ezek az eljárások rétegekben eltávolítják a beton felső rétegeit, javítják a felület egyenletességét és kialakítják a kívánt megjelenést.

Nagy felületű betonpadlóval rendelkezik?

Töltse ki az űrlapot és kérjen ajánlatot tőlünk!

6800 Hódmezővásárhely, Szabadság tér 39.

Lépjen velünk kapcsolatba

+36-30/350-57-15