Terrazzo öntött padlók kialakítása

Husqvarna Superfloor™ technológiával alakítjuk ki síkpontos padlóját!

Ha vágya egy egyedi és lenyűgöző padlófelület, amely stílusosan kombinálja a hagyományos és modern elemeket, akkor érdemes fontolóra vennie a Terrazzo padlókat.

Az egyedi tervezés első fázisa, hogy megismerjük elképzeléseket és igényeket. Figyelembe vesszük a helyszín jellegét, a stíluspreferenciákat és az egyéb díszítőelemeket, hogy a Terrazzo padló tökéletesen illeszkedjen a környezethez. Szakértői tanácsokkal és kreatív ötletekkel segítünk a tervezés során, a kívánt végeredmény érdekében.

Válassza az Ön számára leginkább megfelelő padló típust!

A Terrazzo padló egy olyan ikonikus megjelenésű felület, amelyet már régóta alkalmaznak. Eleganciája és időtállósága miatt egyre népszerűbb választás az  üzletekben és különböző kereskedelmi helyszíneken.

A Terrazzo padló készítése szakértelmet és precizitást igényel, és mi büszkén állítjuk, hogy rendelkezünk mindkettővel! Tapasztalt csapatunk profi a Terrazzo készítés minden részletében, így egyedi és kifinomult végeredményt nyújtunk ügyfeleinknek.

A kivitelezés során a legmagasabb minőségű anyagokat és eszközöket használjuk. A Terrazzo padló elkészítéséhez gondosan válogatott márvány- vagy gránitforgácsot kombinálunk egy speciális kötőanyaggal. Ezután következik a felület csiszolása, polírozása és bevonása, hogy a Terrazzo padló kiemelkedően tartós, csillogó és ellenálló legyen.

A Terrazzo padlók sokoldalúak, és számos stílusban alkalmazhatók. Akár elegáns belső tereket szeretne, akár modern és egyedi megjelenés a kívánt cél, a Terrazzo padló a válasz. A színek, minták és díszítőelemek széles választéka áll rendelkezésre, hogy testre szabhassuk a padlót az elképzelések alapján.

Ajánlatot szeretne Terrazzo padlóra?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Töltse ki kapcsolatfelvevő adatlapunkat és kollégáink keresni fogják!