Színezett padló készítés

Husqvarna Superfloor™ technológiával vállalkozására szabjuk padlóját!

Színezett padló, ami magával ragadja a tekintetet.

A színezett padlók különleges megjelenést és egyediséget kölcsönöznek bármely helyiségnek. Akár üzlettér, iroda, egyéb kereskedelmi vagy ipari helyszín díszítéséről van szó.

A Husqvarna Superfloor padlómegoldások szinte minden környezetben tökéletesen megállják a helyüket. Letisztult és egyedi stílust nyújt a térnek.

Lehetőség van választani több szín, minta és árnyalat közül, hogy olyan padlót hozzunk létre, amely igazán elnyeri tetszését.

A Husqvarna Superfloor™ felületképző eljárások során attól függően kap padlója kezelést, hogy melyik minőséget kívánjuk elérni.

dekorpadló
husqvarna1

Válassza az Ön számára leginkább megfelelő padló típust!

Attól függően, hogy milyen várható igényeknek kívánja megfeleltetni padlóját, többféle megoldással tudunk segíteni.

A színezett padlók készítése során számos technikát és anyagot alkalmazunk. Az első lépés a tervezés, ahol a fő szín kerül kiválasztásra.

A kivitelezés során válogatott minőségi alapanyagokat használunk, hogy biztosítsuk a tartósságot és az esztétikumot. Szakértő csapatunk precízen  előkészíti a felületet, az alapozó és a színezett bevonat rétegek felvitele mind-mind része a  kidolgozott folyamatunknak, hogy egyenletes és tartós eredményt érjünk el.

Válassza az Ön számára leginkább megfelelő padló típust!

A színezett padlók sokféle stílusban alkalmazhatók. Akár modern, ipari hatású padlót szeretne, akár elegáns és hagyományos megjelenést, a színezett padlóval szinte korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésre.

Az egyedi minták, geometriai formák vagy akár logók beépítése is megvalósítható, hogy még inkább kiemelje a helyiség egyediségét.

Nálunk az ügyfél elégedettsége az elsődleges cél. Személyre szabott tanácsokkal, tervezéssel és természetesen kivitelezéssel segítünk álmaid padlójának kialakításában.

Dekorpadló2

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Töltse ki kapcsolatfelvevő adatlapunkat és kollégáink keresni fogják!